KFUM´s Soldaterrekreation Varde

7 et-værelses lejligheder på KFUMs Soldaterhjem i Varde

KFUMs Soldatermission ønsker at tilbyde soldaterne midlertidigt ophold. Boligen skal kunne anvendes af soldater hjemvendt fra internationale missioner. Men også af soldater, der af den ene eller anden grund har behov for særlig omsorg og evt. kortvarigt en bolig, indtil de finder mere permanente løsninger.  
Fællesskabet på soldaterhjemmet er således et væsentligt element i tilbuddet, men samtidig skal soldaten have mulighed for at være sig selv i egne omgivelser, evt. sammen med familie/børn.
Derfor skabes gode, tidssvarende og trygge rammer i form af enkle og lyse værelser med eget bad/toilet samt fælles faciliteter, der tilskynder brugeren til at benytte KFUMs Soldaterhjems øvrige faciliteter og tilbud - herunder ikke mindst det medmenneskelige samvær med hjemmenes øvrige beboere og brugere.
Soldaterhjemmets lederpar og medhjælpere bor på stedet, så der er en form for døgnbemanding, og der er mulighed for samtaler og hjælp til at komme videre.
Målgruppen er todelt
Efter endt udsendelse til missionsområderne har en mindre del af soldaterne fysiske eller psykiske gener, som med tiden vil blive helet. For nogle vil der stadig være et særligt behov for menneskelig omsorg og samvær.

En anden gruppe er hårdere ramt, og de har behov for behandling af de sår på sjæl og legeme, de har pådraget sig. Efter afsluttet behandling eller i et udslusningsforløb kan KFUMs SoldaterRekreation være en mulighed.

Endelig kan dele af forsvarets udsendte personel blive berørt af komplikationer og opbrud i familieforholdene. Denne gruppe kan have behov for et alternativt, midlertidigt boligtilbud. 
Værelserne:
Etværelses lejlighederne med eget toilet/bad er ikke tænkt til langvarige ophold, hvorfor de indrettes spartansk, men alligevel tidssvarende .

Værelserne indrettes med eget toilet/bad samt fælles tekøkken og spisepladser.
Da beboerne netop ikke skal leve isoleret og uden kontakt med andre, er det vigtigt, at de tilskyndes til at tage del i fællesskabet på soldaterhjemmet i stedet for blot at sidde på deres værelse. Det er soldaterhjemmets ønske, at beboerne spiser og opholder sig på soldaterhjemmet i fællesskab med både kolleger og soldaterhjemmets ansatte.
Når soldaterhjemmet ikke er åbent, har beboerne mulighed for at tilberede morgenmad m.v. i tekøkkenet og spise det i fællesrummet. Endeligt kan de tage maden med ind på værelserne og spise der.

Modsat fællesskabet om maden, er det vigtigt, at beboerne får deres eget toilet/bad. Eget toilet og bad medvirker også til en følelse af hjem/hjemme-igen og normalitet, til forskel fra forholdene i militærlejren.

Handicap
Det er forventeligt, at nogle indlogerende vil have nedsat funktionsevne, og evt. benytter sig af kørestol eller andet. Derfor indrettes nye værelser til brug for kørestolsbrugere, ligesom adgang til værelserne optimeres for handicappede. Hvor det vil være nødvendigt, etableres der trappelift.
Pris: 2900,- pr mdr

Kontakt:
For at få en af værelserne eller høre nærmere, så kontakt da det pågældende KFUM soldaterhjem : http://www.kfums-soldatermission.dk/find-soldaterhjem/29 comments

 • Best dating site: https://tinyurl.com/mbsf2vay

  hDnUTxKpXPtEWdSGSGsRpxaBYtgDMGRU

  DanielPAT
 • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  spthkfsott
 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Buy Amoxicillin Online iyd.qgfq.dentaprelandsoldat.dk.wbq.ax http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  duhohazeb
 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxil sza.symb.dentaprelandsoldat.dk.uka.pp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  ubedobav
 • http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Causes Gallstones Amoxil Dose For 55 Pounds xvj.rytc.dentaprelandsoldat.dk.bau.vp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  ipinososut

Efterlad en kommentar

Navn .
.
Besked .