Sejlskibet Selma

 
Formål? 
at give veteraner og andre mulighed for at arbejde med natur, fællesskab, sejlskib, dykning og masser af andre aktiviteter
Skibet/ foreningen giver muligheder for udsatte kan være en aktiv del af samfundet. Vi kan sammen udføre vigtige opgaver for miljøet, observere og tage prøver er en del af det, samtidig med at vi opbygger deltagernes viden. At have formål og noget fornuftigt at tage sig til, er vigtigt og positivt for alle.

Hvor lang tid strækker det sig over? 
Projektet er startet, og det vil forløbe over de næste år. Arbejdet fra januar til marts, går ud på at skabe interesse for projektet. Så snart vejret tillader det vil der blive iværksat arbejde ombord. Til sommer, er båden klar til dagture og togter til forskellige steder i Danmark, og norden.

Hvem er målegruppen?
Foreningen henvender sig til to målgrupper:
1. Mennesker som har brug for hjælp til at finde et ståsted.
2. Mennesker som mangler et sted at bruge deres kræfter.

Hvad kan i tilbyde?
Foreningen tilbyder skipper, skib og udstyr, og viljen til at arbejde for et bedre miljø og for at give flere en chance for at opleve havet og livet. Besætningen vil få træning i at føre skib, sejl, navigation, materiel ombord, dykning, sikkerhed ombord. 

Hvor ligger skibet til?
Skibet har fast plads i Kastrup, Scanport havn, (ved den blå planet). Ellers sejler vi ud fra alle havne og samler deltagere op hvor det er mest praktisk.

Kontaktinfo:Facebook: https://www.facebook.com/Selma-af-1914-500121060151492/​Hjemmeside: http://www.selma1914.dk/422817127Mail til Formanden/skipper: skipper@selma1914.dkFormandens Telefon: 23934673

   

Posted in Havet, Natur, Region Hovedstaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *