Veterancafé Viborg

Formålet med veterancafeen er at skabe et frirum for veteraner i kommunen, uanset hvor og med hvilken organisation, de har været udsendt. Der er mulighed for samtale med ligesindede samt mulighed for at spille billard og dart.  Veterancafeen er et samarbejde imellem Viborg Kommune, Soldaterforeningernes Kontaktudvalg, Veteranstøtten, De Blå Baretter – Viborg og omegn, Prinsens Livregiments Soldaterforening og Garderforeningen for Viborg og Omegn. Åbningstider:
hver mandag i lige uger kl. 18.00 til 21.00 og der vil være kaffe og te samt lidt sødt.

Adresse
Cafeen afholdes i Soldaterforeningernes Kontaktudvalgs lokaler på Viborg Kaserne, Kasernevej 9, 1. sal. Indgang er midt i bygningen på siden ud mod paradepladsen.
  

Posted in Café, Region Midtjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *