VETERANCAFÉ SKIVE

 

Veteraner og pårørende i Skive har etableret et fristed for alle veteraner og pårørende på Møllegården, hvor du kan komme og få en kop kaffe, te eller en vand og en uforpligtigende snak med andre veteraner og pårørende om dine oplevelser og evt. problemer. 

 

Vi fandt, at der måtte være et behov for et mødested for veteraner og deres pårørende i Skive og omegn og ikke kun for soldater, men alle der har været udsendt i international tjeneste for Danmark.

Så er du ambulancemand, brandmand, Falckmand, frivillig i Hjemmeværn, Beredskabs-korpset, Røde Kors, læge, nødhjælpschauffør, pilot, politimand, præst,  pårørende, soldat, sømand, sygeplejerske der har været udsendt i international tjeneste, så er du velkommen.

 

Vi kan tilbyde jer et fristed, hvor i kan snakke med ligesindede, både friske og fysisk/psykisk ramte, og de frivillige ledere. De har erfaring med frivilligt arbejde med veteraner og deres familier fra bl.a. Kammeratstøtteordningen (KSO)/Veteranstøtten. Vi har desuden en uddannelse som frivillige mentorer. Vi råder også over bisiddere, der kan støtte jer ved kontakt med “systemet”, således man kan komme bedre igennem med en evt. sag og ikke mindst forstå det ofte snirklede lovsprog.

 

Alle ledere har tavshedspligt og der føres ikke referater eller deltager lister over møder. Kun ved særlige arrangementer bedes om tilmelding aht. forplejningen og hvor vi skal holde mødet. I kan nøjes med at opgive fornavn og antal.

Lederne har en Børneattest, således i trygt kan tage jeres børn med til senere arrangementer.

 

Åbningstider:  hver onsdag kl. 17 – 20.

 

Adresse: Møllegården, Møllegade 5, 7800 Skive

 

Kontakt: 

Preben Sloht – Formand, Tlf.: 2395 2370 Mail: preben.sloht@gmail.com

Hjemmeside: http://www.veterancafe.dk/421982197

 

Posted in Café, Region Midtjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *