Veterancafé Vordingborg

 Formålet med veterancafeen er at krigsveteraner og deres pårørende, skal kunne finde et fristed, hvor de dels kan møde ligesindede, dels kan få støtte, råd og vejledning i forbindelse med de problemer, tanker og spørgsmål, der kan opstå når man selv eller et familiemedlem sendes ud til verdens brændpunkter.

Veterancentret, der har tilknyttet psykologer og socialrådgivere, bliver tilknyttet caféen. Eksempelvis er det planen, at nogle af centrets medarbejdere vil kunne være på caféen en gang imellem – efter behov – og give rådgivning. Åbningstider:
mandage og onsdage klokken 16-19. Onsdag vil der være mulighed for deltagelse i fællesspisningen, hvor også andre borgere deltager.

Adresse
KFUM soldaterhjem Vordingborg
Vestervej 3
4760 Vordingborg

Kontakt:
Telefon: 55371598E-mail: vordingborg@kfums-soldaterhjem.dk  

Posted in Café, Region Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *